AANBOD

SEIZOENSWANDELINGEN

Loop je soms ook verloren na het verlies van je dierbare?

Na je verlies ben je in het landschap van rouw terechtgekomen, misschien sinds kort of misschien al sinds langere tijd. Vaak weet je de weg niet, schrik je van wat je tegenkomt op je pad. Er zijn obstakels maar ook oases waar je even op adem kunt komen.

Ik bied seizoenswandelingen aan zodat je in contact met lotgenoten een stukje van je weg kunt lopen.

4x per jaar lopen we dezelfde wandeling van ongeveer 4 kilometer. Onderweg maak je contact met jezelf, de omgeving en met je tochtgenoten.

Waarom 4x dezelfde wandeling? Zoals het seizoen verandert zo verander jij ook.

Tijdens de seizoenswandelingen leren we daar opmerkzaam voor te worden en ons te verbinden met wat is.

Wanneer?

* Zaterdag 5 november van 14:00-16:30

* Zaterdag 4 februari van 13:00-15:30

* Zaterdag 13 mei van 13:00-15:30

* Zaterdag 12 augustus van 13:00-15:30

Waar? De Zeepeduinen in Burgh Haamstede. Start Kloosterweg 59, Burgh-Haamstede

Kosten : geen

Opgave: praktijkrouwkost@gmail.com

NB:  Zorg voor passende kleding en wandelschoenen en voldoende drinken en een zitmatje. Neem zelf  koffie of thee mee. Onderweg pauzeren we en zorg ik voor iets lekkers.

KENNISMAKINGSWORKSHOP FOCUSING

Focusing is een techniek om te leren luisteren naar de signalen in je lijf. Spanningen in ons lijf kennen we allemaal wel; het dient zich vaak aan als een brok in onze keel, een druk in onze buik of een zwaarte in onze borst, misschien in je hartstreek. Op vele manieren uiten spanningen en indrukken zich in ons lichaam. Vaak negeren we de  indrukken die ons lijf uitzend waardoor ze uit kunnen groeien tot heftige lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn, rug- of maagklachten en nog veel meer.

Focusing help je om in contact te komen met de spanningbronnen in je lijf en het op een respectvolle en oordeelvrije manier te onderzoeken. Het is een eenvoudige en effectieve manier om te leren luisteren naar wat je echt voelt en wilt.

Tevens helpt het je in het luisteren naar het verhaal van de ander. Om aandachtig aanwezig te zijn in de ontmoeting en te luisteren zonder oordeel en zonder het verhaal van de ander in te vullen.

Datum in overleg

Kosten: vrijwillige bijdrage

Zie onder lotgenotengroep mijn groepsaanbod voor 2023