ROUWKOST & RAUWKOST

Praktijk Rouwkost bestaat uit twee onderdelen:

Rouwkost & Rauwkost

RAUWKOST STAAT VOOR WORKSHOPS VEGETARISCH KOKEN

Doordat ik geïnteresseerd ben in gezonde vegetarische voeding om zo mijn persoonlijke voetafdruk te verkleinen heb ik in 2016 de jaaropleiding De Natuurkeuken van de Groene Kookacademie gevolgd. Ik ben enthousiast geworden over de creatieve manier van vegetarisch koken die ik daar geleerd heb. Deze keuken maakt geen gebruik van pakjes, zakjes en vleesvervangers.

Middels het geven van workshops wil ik mijn kennis hierover doorgeven en mensen verbinden.  Wil je altijd of af en toe eens vegetarisch koken maar weet je niet zo goed hoe je dat lekker en verantwoord doet? Kom dan eens een workshop bij mij volgen. Middels de Vegachecklist leer ik je een gezonde en voedzame maaltijd klaar te maken met seizoensproducten. Het is voor iedere geïnteresseerde (vegetarisch, veganistisch, flexitariër etc.),  die zijn kookkennis wil uitbreiden.

Verder verbind ik lotgenoten met een verlieservaring door ze te helpen met de opstart van een vegetarische kookclub. Dit doe ik op locatie.

De sleutelwoorden van de Natuurkeuken zijn:

PUUR – VERS – EERLIJK – BIOLOGISCH

Op maandag kan ik voor workshops gebruik maken van de keuken van de Gemeenschap de Hooge Berkt in Bergeijk.

De kosten voor de workshop inclusief het driegangendiner wat we samen klaarmaken en ter plekke nuttigen bedraagt € 19,50