TARIEVEN

Het kennismakingsgesprek is gratis. Tijdens dit gesprek bespreken we je hulpvraag en licht ik mijn werkwijze toe.

Tarief 1 uur: €  82,50                                                                                                                                                                    Tarief 1.5 uur: € 120,00 (voor relatie en gezinsgesprekken)

Mocht het bedrag een bezwaar zijn om een begeleidingstraject aan te gaan dan kunnen we tot een wederzijds passend passend tarief komen.

De kosten worden door meerdere verzekeraars  gedeeltelijk vergoed in het pakket aanvullende verzekering en vallen onder alternatieve geneeswijzen. De vergoeding verschilt per verzekeringsmaatschappij. Kijk voor meer informatie en een up-to-date overzicht op de website van mijn beroepsvereniging: www.de-nfg.nl/zorgvergoedingen.html

Ik heb een praktijkruimte aan huis. Ik ben ook een mobiele hulpverlener. Indien gewenst kom ik op huisbezoek. Ik bied ook wandelcoaching aan

Ik richt me op de gehele provincie Zeeland en breng  bij het afleggen van een huisbezoek € 0,23 per km in rekening vanaf mijn thuisadres in Burgh-Haamstede.